Privacy

Wij vinden het belangrijk dat voor u belangrijk is hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Hieronder geven wij inzicht in ons beleid, zodat u erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Bouwbedrijf de Graafschap verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Locatiegegevens

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Internetbrowser en apparaat type

 

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bouwbedrijfdegraafschap.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Bouwbedrijfdegraafschap.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Bouwbedrijf de Graafschap analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Bouwbedrijf de Graafschap volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

 

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Bouwbedrijf de Graafschap bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Indien je de exacte bewaartermijn van bepaalde data wil weten, stuur een mail naar info@bouwbedrijfdegraafschap.nl

 

 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Bouwbedrijf de Graafschap verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bouwbedrijf de Graafschap blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Bouwbedrijf de Graafschap gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bouwbedrijf de Graafschap. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we analytische cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. De analytische cookies worden uitsluitend geplaatst voor eigen gebruik van Bouwbedrijf de Graafschap. en nooit met derden gedeeld. Google Analytics wordt alleen gebruikt met de volgende aanpassingen/instellingen: IP-adressen worden uitgesloten, een bewerkersovereenkomst met Google en het delen van gegevens met Google Analytics wordt uitgezet. Tot slot word je altijd geïnformeerd over het gebruik van Google Analytics en opt-out.
De zogeheten tracking cookies worden uitsluitend geplaatst indien er toestemming is verkregen. De tracking cookies worden geplaatst voor marketing-doeleinden, zoals Remarketing. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor verdere toelichting, zie onze cookie informatie aan het einde van deze pagina.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Dienst Omschrijving Cookies
Google Analytics Analytische cookie die websitebezoek meet _ga
Google Tag Manager Bezoekers statistieken en marketingdoeleinden _gat
Google Remarketing Tracking cookie die het gedrag van bezoekers meet remarketing

 

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als je een bezwaar indient, dan zullen jouw gegevens niet meer voor marketingdoeleinden gebruikt worden. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bouwbedrijf de Graafschap. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bouwbedrijfdegraapschap.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Bouwbedrijf de Graafschap wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Bouwbedrijf de Graafschap neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Denk hierbij aan (encryptie van gegevens (SSL-certificaat), toegangscontrole tot onze websites en beperkte groep van medewerkers die toegang hebben tot de gegevens).

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bouwbedrijfdegraapschap.nl

 

EXTERNE LINKS

Onze website bevat links naar andere externe websites. Dit Privacy & Cookiereglement geldt niet voor die websites. Wij proberen de externe links actueel te houden en naar de juiste websites te laten verwijzen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en de manier waarop daar met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij adviseren u altijd na te lezen op welke manier deze andere websites met uw persoonsgegevens omgaan.

 

WIJZIGING VAN HET PRIVACY & COOKIEREGLEMENT

We kunnen dit Privacy & Cookiereglement aanpassen. Dat doen we bijvoorbeeld als de wet of ons beleid wijzigt. Wij raden u daarom aan het Privacy & Cookiereglement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan onze website. De laatste wijziging was op 8 mei 2018.

 

VRAGEN & INLICHTINGEN?

Heb je vragen over onze Privacy Policy-beleid of wens je meer informatie over jouw persoonsgegevens? Dan kan je contact opnemen met: info@bouwbedrijfdegraapschap.nl

CONTACTGEGEVENS:

www.bouwbedrijfdegraapschap.nl
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 365464 

Deze informatie is op 9 mei 2018 voor het laatst bewerkt. Het kan zijn dat bovenstaande informatie nog niet volledig is. Zijn we iets vergeten? Stuur dan een e-mail naar info@bouwbedrijfdegraapschap.nl en we zullen het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

 

Cookie informatie

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door de browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

 

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

 

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

 

Welke cookies gebruiken wij?
Bouwbedrijf de Graafschap maakt standaard gebruik van functionele en analytische cookies. Tracking-cookies worden alleen geplaatst indien er toestemming is gegeven.

 

Slaan cookies privacygegevens op?
Nee, in de standaard cookie-melding worden geen NAW-gegevens, e-mailadressen, ID’s, telefoonnummers en dergelijke opgeslagen.

 

Welke informatie verzamelen wij over jou?
Cookies zullen nooit privacygegevens verzamelen, mits daarvoor toestemming is gegeven. Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Met behulp van een analytische cookie kunnen wij zien welke onderdelen  van de website je met een bezoek aan de website hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op jouw. Deze Informatie wordt nooit gedeeld met derden.

 

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Google Analytics” -dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

 

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de Help-functie van jouw browser.

Diensten

Renovatie

Is uw bedrijfspand of woning hard toe aan een opknapbeurt? Vaak voldoen oudere woningen niet meer aan de eisen die we vandaag de dag aan woningen stellen, in dat geval kan renoveren een goede optie vo...

Lees meer

Bedrijfspand

Wilt u een geheel nieuw bedrijfspand bouwen of verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kijken wij wat de beste opties voor uw verbouwing zullen zijn. Zo kunnen wij een goed efficiënt...

Lees meer

Aan / verbouw

Wanneer u, uw woonkamer te klein vindt of uw keuken gedateerd is en u bent op zoek naar iets vernieuwends in uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Haal meer uit uw woning! Wij zorgen voor duide...

Lees meer

Nieuwbouw

Bent u in het bezit van een mooie kavel of heeft u er één op het oog? Wij helpen u graag met een plan voor een nieuw woonhuis of kantoorpand.

Lees meer