Over Ons

Bouwbedrijf de Graafschap in Doetinchem is een flexibel en veelzijdig bouwbedrijf in de Achterhoek. Door onze ervaring in diverse sectoren in de bouwbranche denken wij mee met onze klanten en vinden het belangrijk om bij ieder project maatwerk en kwaliteit te leveren. Met onze gediplomeerde en enthousiaste werknemers en onderaannemers realiseren wij uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en kunnen bij onverwachtse situaties snel schakelen. We verzorgen alle facetten die we tijdens het traject tegenkomen, bijvoorbeeld de aanvraag van een bouwvergunning en houden ons aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieu- en arbo-eisen.

Bouwbedrijf de Graafschap houdt van goede communicatie en korten lijnen, u kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken en een duidelijke offerte.

Milieu en duurzaamheid
Milieu en duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, dit willen wij ook graag meenemen in de projecten. Wij bouwen met het oog op de toekomst. Ook maken we gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen (productiewijze, recyclebaarheid) en denken graag met u mee over duurzaamheid in uw nieuwe of te verbouwen woning / kantoorpand e.d..

Een duurzame visie bereik je tenslotte samen!

 

BouwGarant
Wij zijn een BouwGarant-aannemer. Om dit keurmerk te mogen dragen moeten wij voldoen aan een reeks van kwaliteitseisen. Deze eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren. Ook zaken zoals de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als BouwGarant aannemer wordt je regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Diensten

Bedrijfspand

Wilt u een geheel nieuw bedrijfspand bouwen of verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kijken wij wat de beste opties voor uw verbouwing zullen zijn. Zo kunnen wij een goed efficiënt...

Lees meer

Aan / verbouw

Wanneer u, uw woonkamer te klein vindt of uw keuken gedateerd is en u bent op zoek naar iets vernieuwends in uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Haal meer uit uw woning! Wij zorgen voor duide...

Lees meer

Nieuwbouw

Bent u in het bezit van een mooie kavel of heeft u er één op het oog? Wij helpen u graag met een plan voor een nieuw woonhuis of kantoorpand.

Lees meer

Renovatie

Is uw bedrijfspand of woning hard toe aan een opknapbeurt? Vaak voldoen oudere woningen niet meer aan de eisen die we vandaag de dag aan woningen stellen, in dat geval kan renoveren een goede optie vo...

Lees meer